Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Stoofschotel van lamsvlees en venkel

Catagorie : Lamsvlees
Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 01:30:00
Waardering :

IngrediŽnten :

500g lamsvlees
2 eetlepels olie
1 ui
2dl water
400g venkelknollen
400g tomaten
zout
peper



Bereidingswijze :

Snijdt het vlees in blokjes en bestrooi het met wat peper en zout. Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de venkelknollen schoon en snijdt ze in stukjes. Kook de venkel in een pan met een beetje water en zout 10 minuten. Ontvel de tomaten en snijdt ze in partjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees rondom mooi bruin. Voeg de ui toe en bak deze 5 minuten mee. Giet de venkel af, vang het kookvocht op en giet dit vocht bij het vlees in de pan. Laat het vlees 45 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de venkel en de tomaten toe en laat het geheel nog 15 minuten zachtjes koken. Lekker met gekookte aardappelen.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl