Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Reebout

Catagorie : Wild
Aantal personen : 6
Bereidingstijd : 01:30:00
Waardering :

IngrediŽnten :

1kg reebout
3dl rode wijn
Ĺ dl azijn
zout
6 peperkorrels
2 laurierblaadjes
4 kruidnagels
150g boter



Bereidingswijze :

Marineertijd 2 dagen

Doe in een schaal de wijn, azijn, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels en wat zout en roer dit door elkaar. Leg hier de reebout in en laat deze 2 dagen marineren. Draai de reebout regelmatig om. Verhit in een braadslede de boter. Droog de reebout af en leg deze in de braadslede en bak de bout in een voorverwarmde oven in ongeveer 1 Ĺ uur bruin en gaar. Bedruip de reebout regelmatig met het bakvet. Lekker met kastanjepuree en bleekselderij.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl