Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Bloemkool

Catagorie : Invriezen van groenten
Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 00:30:00
Waardering :

IngrediŽnten :

Bloemkool naar behoefte
2 theelepels citroensap


Bereidingswijze :

Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Breng in een pan ruim water aan de kook met het citroensap en blancheer hierin de bloemkoolroosjes 2 minuten. Laat de bloemkool op een vergiet goed uitlekken en afkoelen. Verpak dan de bloemkool in diepvrieszakken en vries ze in. De bloemkool kan in de vriezer 8 tot 10 maanden worden bewaard. Voor gebruik: De bevroren bloemkool in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 15 minuten gaar koken.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl