Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Koolrabi

Catagorie : Invriezen van groenten
Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 00:30:00
Waardering :

IngrediŽnten :

Koolrabi naar behoefte


Bereidingswijze :



Afkoeltijd 2 uur

Bladeren afsnijden, de stronk verwijderen, niet schillen, wel wassen en afdrogen. Snijd de koolrabi in plakken. Breng in een pan ruim water aan de kook en blancheer hierin de plakken koolrabi 2 minuten. Laat dan de koolrabi op een vergiet uitlekken en afkoelen. Verpak de plakken koolrabi in diepvrieszakken en vries ze in. Koolrabi kan 8 tot 10 maanden in de vriezer worden bewaard. Kook de bevroren koolrabi in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 10 minuten gaar.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl