Keukentips.nl - De beste keukentips van Nederland !
  Home
Recept van de dag
Kruiden
Kwaaltjes & Kruiden
Laatste recepten toegevoegd
Praktische tips
Keukentermen
Links
Zoeken
Reacties en Keukentips in de pers
contact

Wij hebben in totaal 8401 recepten aanwezig voor u !
 

Indische speklappen

Catagorie : Aziatische gerechten
Aantal personen : 4
Bereidingstijd : 00:30:00
Waardering :

IngrediŽnten :

500g speklappen
peper
zout
3 uien
2 teentjes koflook
1 rode paprika
100g champignons
1 eetlepel sambal
2 eetlepels ketjap
olie



Bereidingswijze :

Snijd de speklappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Meng de ketjap met de sambal. Verhit de olie in een wok en bak hierin het vlees mooi bruin. Voeg de uien en knoflook toe en fruit deze even mee. Voeg dan de paprika en champignons toe en bak deze even mee. Giet het ketjapmengsel erbij en laat het gerecht 10 minuten zachtjes sudderen. Lekker met rijst.

Copyright © 2004 / Design : NewEgo[Identify Yourself] / Content : Keukentips.nl