Disclaimer

bij admin

Auteursrecht:

Alle recepten, foto’s en andere content op Keukentips is ontworpen door Keukentips of derden en is eigendom van Keukentips of derden. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming recepten, afbeeldingen of andere content te gebruiken. Zou je alsnog graag een recept, tekst of afbeelding willen gebruiken? Neem dan contact op met info@keukentips.nl. Sommige afbeeldingen zijn niet zelf gemaakt, deze zijn dan gekocht of gedownload van o.a. Pixabay en Pexels.

Advertorials

Advertorials zijn berichten over producten / merken. Voor het schrijven van deze producten ontvang ik een betaling. Ik zal dan ook nooit over producten of merken schrijven waar ik niet achter sta.

Affiliatelinks

In de content op deze webshop wordt er met regelmaat naar producten of ingrediënten gelinkt. Met enkele producten en/of ingrediënten is een zakelijke (online) samenwerking tot stand gekomen. Dit houdt in dat als er een product aangeschaft wordt middels een link op Keukentips, dan ontvang ik een zeer kleine bijdrage. Deze bijdrage is percentueel en zorgt ervoor dat ik deze leuke kookblog online kan houden. Zou graag producten willen kopen via Keukentips, dan zou mij dat enorm helpen.

Privacy

Als je reageert op mijn één van mijn artikelen wordt je gevraagd een e-mail adres in te voeren. Dit is om spamreacties zoveel mogelijk te voorkomen. Deze mailadressen worden niet met derden gedeeld.

Google Analytics

Om Keukentips te kunnen verbeteren wordt het bezoekersgedrag geanalyseerd. De prestaties worden via Google Analytics meetbaar gemaakt.

Keukentips april 2019